MRE EXPRES MENU Kurča na šampiňónoch 300 g:Kurča na šampiňónoch Expres Menu300 gKurča na šampiňónoch Expres Menu predstavuje hotové jedlo, ktoré si môžete vychutnať doma, v práci aj na cestách. Obsahuje kuracie stehenné mäso, hydinový vývar, šampiňóny, smotanu, cibuľu, maslo, soľ aj rascu. Zároveň je bez éčok, konzervantov, umelých sladidiel, stabilizátorov, farbív a lepku. Kurča na šampiňónoch Expres Menu si môžete ohriať tromi spôsobmi. Vrecko je možné vložiť do hrnca s teplou vodou, jeho obsah vysypať priamo do hrnca, alebo ohriať v mikrovlnnej rúre. Vďaka patentovanej technológii CTP vydržia jedlá bez konzervačných látok, farbív a dochucovadiel pri izbovej teplote až 10 rokov. CTP udržuje jedlá nad 70 °C od začiatku varenia, po uvarení sa jedlo uloží do hermeticky uzavretého bariérového vrecka. Následne dôjde k sterilizácii šokovým zahriatím a schladením. Na prípravu jedál Expres Menu sa navyše používa štruktúrovaná voda, ktorá umožňuje používať pri varení až o 30 % menej soli a o 30 % menej korenia. Kurča na šampiňónoch Expres Menu si môžete…
Kupón: - > coffeedg
5.99 €
-
Osobný odber
je možný u vybraných partnerov
Zdarma
-
Doručenie kuriérok
2 až 3 dni
Zdarma
-
DHL Courier delivery
DHL courier will deliver to the specified address
2-3 Days
Free
-
Záruka 12 - 24 mesiacov
-
vrátenie tovaru od 14 dní
Chceli by ste lepšiu cenu?
Platíte bezpečne:

Popis
Značka |
---|
MRE EXPRES MENU Kurča na šampiňónoch 300 g:Kurča na šampiňónoch Expres Menu300 gKurča na šampiňónoch Expres Menu predstavuje hotové jedlo, ktoré si môžete vychutnať doma, v práci aj na cestách. Obsahuje kuracie stehenné mäso, hydinový vývar, šampiňóny, smotanu, cibuľu, maslo, soľ aj rascu. Zároveň je bez éčok, konzervantov, umelých sladidiel, stabilizátorov, farbív a lepku. Kurča na šampiňónoch Expres Menu si môžete ohriať tromi spôsobmi. Vrecko je možné vložiť do hrnca s teplou vodou, jeho obsah vysypať priamo do hrnca, alebo ohriať v mikrovlnnej rúre. Vďaka patentovanej technológii CTP vydržia jedlá bez konzervačných látok, farbív a dochucovadiel pri izbovej teplote až 10 rokov. CTP udržuje jedlá nad 70 °C od začiatku varenia, po uvarení sa jedlo uloží do hermeticky uzavretého bariérového vrecka. Následne dôjde k sterilizácii šokovým zahriatím a schladením. Na prípravu jedál Expres Menu sa navyše používa štruktúrovaná voda, ktorá umožňuje používať pri varení až o 30 % menej soli a o 30 % menej korenia. Kurča na šampiňónoch Expres Menu si môžete…